Conference Program


April 14th, 2022


9:00 am - 10:30 am

Speaker 1 (1.5 hours)

10:40 am - 11:40 am

Speaker 2 (1 hour)

11:40 am - 1:00 pm

Lunch

1:00 pm - 2:30 pm

Speaker 3 (1.5 hours)

2:40 pm - 3:40 pm

Speaker 4 (1 hour)

3:40 pm - 4:00 pm

Coffee

4:00 pm - 5:30 pm

Speaker 5 (1.5 hours)


April 15th, 2022


9:00 am - 10:30 am

Speaker 6 (1.5 hours)

10:40 am - 11:40 am

Speaker 7 (1 hour)

11:40 am - 1:00 pm

Lunch

1:00 pm - 2:00 pm

Speaker 8 (1 hour)

2:10 pm - 3:40 pm

Speaker 9 (1.5 hours)

3:40 pm - 4:00 pm

Coffee

4:00 pm - 5:30 pm

Roundtable/Closing Remarks